Pølsemix

  1. 4 - Pølser
  2. 250 - Pommes frittes

Tænd frituren på lidt over middel varme.

Tilsæt pommes frittes når frituren er klar.

Imens de syder så skær pølserne ud i 1-1½cm stykker.

Efter ca 3-5 minutter tilsættes pølserne. Tiden afhænger af hvor store pommes frittes er.

Lad det hele syde og boble 3-5 minutter.

Ryst det værste olie af og hæld karry og pommes frittes krydderi ud over det hele.

Lad dem derefter ligge ca 1 minuts tid på oliesugende papir og server derefter med karry ketchup, remoulade, rå og ristede løg.

Velbekomme


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Du skal være logget ind for at kunne stemme

(1=dårligst, 10=bedst) Samlet karakter: 9 Fordelt på 1 karater.


Lagt online den 28/04 - 13:23 | Af Brian Nielsen | Hurtigmad

Kommentér